Over Mij

Hallo!

Mijn naam is Lotte Dirchs. Ik ben 21 jaar oud en ik studeer International Business Communication in Nijmegen. Naast mijn studie sport ik erg graag, momenteel doe ik voornamelijk aan waterpolo en paaldansen, maar ik ben voor iedere sport wel in.

In 2020 heb ik meegedaan aan mijn eerste missverkiezing. Hierin heb ik ontzettend veel geleerd over mijzelf en over wat ik graag wil bijdragen aan de wereld. Uiteindelijk heb ik tot mijn grootste genoegen de titel ‘Supermodel Netherlands 2020/2021’ mogen winnen. Deze titel wil ik dan ook volop gebruiken om een eigen platform op te bouwen. Mijn persoonlijke reis is ook te volgen in mijn blog.

Op 3-jarige leeftijd ben ik in mijn gezicht gebeten door een hond en hierdoor heb ik mijn hele leven met zichtbare littekens door het leven moeten gaan. Dit is niet altijd even makkelijk geweest voor mij. Ik wil nu graag een voorbeeld zijn en meer bewustwording creëren en onderwijs voorzien op het gebied van vooroordelen, littekens en de rol die media en beïnvloeding hierbij speelt. Daarnaast wil ik middels mijn blog ook andere mensen de kans bieden hun verhaal te delen! Neem vooral een kijkje op mijn platform!

contact

Email

Connect with me on instagram

%d bloggers liken dit: