Welkom!

Hallo en welkom op mijn Platform!

Het is eindelijk zo ver! Na weken ploeteren en het doorlezen van veel informatie presenteer ik met trots mijn website!

Doormiddel van mijn deelname aan de missverkiezing van 12 Months of Beauty ben ik mij gaan inzetten voor waar ik echt in geloof en waar ik echt voor sta. Graag wilde ik hiervoor een plaats creeeren die altijd toegankelijk is en waar veel informatie op te vinden is. De komende tijd hoop ik dat deze website een een bruisende plaats wordt vol mooie, leuk maar ook soms aangrijpende verhalen.

Daarnaast wil ik dit platform gebruiken om een inzicht te geven in wat ik als miss mee maak en op wat voor manieren ik mijn boodschap uitdraag

Ik heb er ontzettend veel zin in!!

En vergeet niet: Je littekens zijn prachtig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: